Gladheidsbestrijding

Op de openbare wegen van Goudse Poort verzorgt de gemeente Gouda alleen de gladheidbestrijding op de doorgaande routes. De gladheidbestrijding voor de overige straten in het openbaar gebied wordt voor de winterperiode 2020-2021 collectief geregeld in opdracht van de EVGP. Strooibeurten vinden plaats op werkdagen van maandag t/m vrijdag na 6.00 uur. Strooibeurten worden ook uitgevoerd tijdens zaterdagen en op koopzondagen.

Gladheidbestrijding op private kavel

Op uw eigen terrein bent u zelf verantwoordelijk voor de gladheidbestrijding. Voor de ondernemers op Goudse Poort is een raamovereenkomst afgesloten met J. Bos en Zn.

Goudse Poort 10% voordeel

J. Bos en Zn is gevestigd in Moordrecht en verzorgt al meer dan 50 jaar gladheidbestrijding in de regio. Voor de leden van de BVGP en/of EVGP heeft J. Bos en Zn een speciaal tarief voor de winterperiode 2017-2018:

Strooizout

Strooizout wordt per 25 kg verpakking, per bezorgronde afgeleverd. Eventuele verhogingen van de strooizoutprijs t.g.v. schaarste lopende het winterseizoen, zullen na kennisgeving worden doorberekend.

Contact

Indien u (weer) gebruik wilt maken van deze raamovereenkomst kunt u contact opnemen met Leen de Boom van J. Bos en Zn.

Dus ook de bedrijven die afgelopen seizoen al gebruik hebben gemaakt van de diensten van J. Bos en Zn en dit komende winterperiode willen voortzetten, verzoeken wij rechtstreeks contact op te nemen met J. Bos en Zn, tel 0182-372298 of via leen@bosmoordrecht.nl.