Gladheidbestrijding

Op de openbare wegen van Goudse Poort verzorgt de gemeente Gouda alleen de gladheidbestrijding op de doorgaande routes. De gladheidbestrijding voor de overige straten in het openbaar gebied wordt voor de winterperiode 2021-2022 collectief geregeld. Strooibeurten vinden plaats op werkdagen van maandag t/m vrijdag na 6.00 uur. Strooibeurten worden ook uitgevoerd tijdens zaterdagen en op koopzondagen.

Gladheidbestrijding op private kavel

Op uw eigen terrein bent u zelf verantwoordelijk voor de gladheidbestrijding. Voor de ondernemers op Goudse Poort zijn afspraken gemaakt met J. Bos en Zn. Dit bedrijf is gevestigd in Moordrecht en verzorgt al meer dan 50 jaar gladheidbestrijding in de regio.

Goudse Poort 10% voordeel

Voor de leden van de BVGP en/of EVGP heeft J. Bos en Zn een speciaal tarief voor de winterperiode 2021/2022:

  • strooien (machinaal) per half uur: € 112,50
  • strooien (handmatig) per half uur: € 23,75
  • schuiven (machinaal) per half uur: € 43,50
  • schuiven (handmatig) per half uur: € 23,75

Strooizout

Strooizout wordt per 25 kg verpakking, per bezorgronde afgeleverd.

  • bij afname van minder dan 5 stuks: € 7,65 per stuk
  • bij afname van meer dan 5 stuks: € 7,20 per stuk

Eventuele verhogingen van de strooizoutprijs t.g.v. schaarste lopende het winterseizoen, zullen na kennisgeving worden doorberekend.

Contact

Indien u gebruik wilt maken van deze aanbieding kunt u contact opnemen met Wilco van der Lee van J. Bos en Zn. Ook de bedrijven die afgelopen seizoen al gebruik hebben gemaakt van de diensten van J. Bos en Zn en dit komende winterperiode willen voortzetten, verzoeken wij rechtstreeks contact op te nemen met Wilco van der Lee, tel 0182-372298 of via wilco@bosmoordrecht.nl.