Nieuws

22 december 2020

Blokkerlocatie wordt Burgemeesterskwartier

De Blokkerlocatie wordt een gemengd stedelijk woongebied met een sterk landschappelijk karakter, met centraal in het gebied een levendige plint met voorzieningen. De belangrijkste kernwaarde voor deze transformatie door projectontwikkelaar White House Development is het realiseren van een bijzondere, gezonde en veilige leefomgeving met een hoog landschappelijk karakter.

Het wordt een woonwijk voor mensen van alle soorten en maten, arm en rijk, jong en oud, maar met eenzelfde mindset en interesse. Zowel naast elkaar, als tegenover elkaar, en boven elkaar zijn zij met elkaar verbonden via de bijzondere leefomgeving. Er wordt een grote diversiteit aan woningtypes en tuintypes gebouwd, geschikt voor een variatie aan doelgroepen. Een sterk sociaal deel draagt bij aan de inclusiviteit van het gebied.

Meer informatie is te vinden op: www.burgemeesterkwartiergouda.nl

Lees verder

26 november 2020

Algemene Ledenvergadering op woensdag 2 december

De Algemene Ledenvergadering van de EVGP zal plaatsvinden via MS Teams op woensdag 2 december 2020 van 16:00 tot 17:00 uur. 

Naast de verplichte onderdelen zoals jaarrekening en begroting wordt de marketingstrategie van de Goudse Poort gepresenteerd waar we ons bedrijventerrein de komende jaren nog beter mee op de kaart willen zetten. Aanmelden kan via deze link . Wij sturen u dan een e-mail met een link naar de vergadering.

Lees verder