Groenvoorziening

Verheij Integrale Groenzorg

Goudse Poort heeft met Verheij Integrale groenzorg extra groene vingers in huis gehaald. Via de afgesloten raamovereenkomst kunnen ondernemers hun bedrijfstuinen en parkeerterreinen tegen gunstige voorwaarden laten onderhouden. Bezoekers baseren de eerste indruk op de uitstraling van de buitenruimte van een onderneming. Deze dient er dan ook uitstekend uit te zien. Om de waarde van uw bedrijfsomgeving te verhogen wordt door Verheij op een persoonlijke en professionele manier te werk gegaan.
 
Met de inzet van Verheij Integrale groenzorg wordt de bedrijfstuin op Goudse Poort tiptop in orde gehouden of juist op een professioneel niveau gebracht. Een keurige bedrijfstuin is het visitekaartje van de onderneming en draagt natuurlijk ook bij aan de totale uitstraling van het bedrijventerrein!

Offerte op maat

Verheij Integrale groenzorg maakt voor de buitenruimte van uw onderneming graag een offerte op maat. Een offerte die precies aansluit bij uw wensen. Zo kunnen wij een prima verzorgde uitstraling verzorgen of het terrein naar uw minimum eis onderhouden. Deze wensen over de onderhoudswerkzaamheden stemmen wij graag op maat met u af.

Door middel van het continue leveren van de gewenste kwaliteit, transparantie en een proactieve houding bij het oplossen van klachten of meldingen, wil Verheij haar steentje bijdragen aan het verhogen van de waarde van uw leefomgeving.

Voordelen!

Hoe meer ondernemers op Goudse Poort het groenonderhoud aan Verheij Integrale groenzorg uitbesteden:

  • des te meer korting zij gezamenlijk kunnen scoren. De staffelkorting, op de toch al scherpe prijsstelling, kan oplopen tot 10%.
  • des te meer de totale kwalitatieve uitstaling van het bedrijventerrein verbetert!

Meer informatie?

De mogelijkheden zijn uitgebreid en zeer divers. Wij maken graag een prijsopgave op maat, neem hiervoor contact op met:

Verheij Integrale groenzorg
Matthijs Paalvast
Mobiel: 06-82658316
E-mail: m.paalvast@verheijbv.nl