28 januari 2021

SLIM: Subsidieregeling Leren en ontwikkelen In het MKB


Met de SLIM subsidie wil het ministerie van Sociale Zaken hier verbetering in brengen. De overheid stimuleert Samen leren en ontwikkelen met een SLIM-subsidie van € 25.000 voor individuele bedrijven én tot wel € 500.000 voor samenwerkingsverbanden.

Activiteiten vanuit deze regeling zijn gericht op het versterken van een leerrijke werkomgeving in het MKB.

Veranderingen van de arbeidsmarkt hebben de grootste impact om MKB-bedrijven terwijl de aandacht van MKB-ondernemers voor scholing en ontwikkeling vaak achterblijft. Terwijl er nog steeds sprake is van personeelstekorten en men moeite heeft om personeel te binden.

Gouda Onderneemt nodigt ondernemers uit deel te nemen in een samenwerkingsverband met als doel: leren en ontwikkelen in uw bedrijf te stimuleren om sterk te staan, flexibel en wendbaar te zijn in 2021 en verder. Op woensdag 17 februari a.s. organiseert Gouda Onderneemt een voorlichtingssessie over de mogelijkheden van samenwerken binnen de mogelijkheden van de SLIM-subsidie. Om 15.00 uur is er een online sessie, om 16:00 uur is er voor een beperkt aantal belangstellenden een voorlichtingsbijeenkomst aan de Peperstraat 20 in Gouda. Aanmelden bij Gouda Onderneemt kan via deze link .